LAMENTABLE, MACABRA I ENGANYOSA

 

Lamentable, macabra i, sobretot, enganyosa acció de l’ANC que “vam patir” diumenge passat 16 d’octubre al matí a la plaça de la Porxada de Granollers.
Lamentable que es tracti de polititzar a les víctimes de les retallades en sanitat per fer apologia del separatisme. Macabra en plantar un simulat cementiri un diumenge al matí al centre de la ciutat, moment en el qual moltes famílies passegen tranquil·lament amb els seus fills. I enganyosa perquè s’eludeix flagrantment al fet que és la mateixa Generalitat la que gestiona les competències relacionades amb la sanitat des de fa 30 anys.
Aquesta acció de l’ANC, que ha rebut crítiques fins i tot d’un sector de la CUP i d’organitzacions socials com a Marea Blanca, és clarament un intent per influir i modelar l’opinió pública mitjançant la utilització d’una imatge impactant que produeixi un rebuig visceral cap al Govern d’Espanya, ocultant que en realitat la sanitat és responsabilitat de la Generalitat.
De tots és sabut que l’ANC no és donada a criticar les retallades en sanitat o política social implementats pels governs de la Generalitat, ni a denunciar la llarguíssima llesta de casos de corrupció catalans: Palau, Banca Catalana, ITV, Mercuri, Pallerols, Pretòria, etc.. Incloent alguns que esquitxen de ple al sistema sanitari català com són els casos Innova i Traiber. Mira a una altra part respecte a que Convergència hagi recolzat propostes del PP com la reforma laboral o al judici sobre el seu suposat finançament irregular. Ni veiem a la ANC molt preocupada perquè han passat set anys i mitjà del cas Palau i no sapiguem gens de la quantitat de diners espoliada… i ni parlem ja dels Pujol.
Tampoc veurem a l’ANC realitzar una acció de protesta enfront de la Generalitat contra el balafiament en ambaixades o que s’hagin augmentat les ajudes econòmiques als mitjans de comunicació al moment més àlgid de la crisi.

cruces-anc
Això no interessa, no ven, sinó que embruta la promesa d’una diàfana i perfecta República Independent de la seva Casa. Qüestió de prioritats o ceguesa selectiva o ambdues coses?



Grup Municipal C’s Granollers

granollers@ciudadanos-cs.org